Skip to content

Workshop
Mozaïek

Ervaar tijdens de workshop mozaïek hoe heerlijk ontspannend en creatief mozaïeken is. Ook zonder enige ervaring levert het al snel leuke resultaten op! Je kunt het vergelijken met puzzelen, met wel als belangrijkste verschil dat je in tegenstelling tot puzzelen nog wel eens verrast kunt worden door het eindresultaat.

Wat ervaar je in de workshop mozaïek?

  1. Ontdekken van je eigen creativiteit en spelen met kleur.
  2. Even volledig uit je hoofd en genieten van in het hier en nu te zijn.
  3. Plezier, rust en ontspannenheid

Voorbereiding

Voor de workshop mozaïek hoef je niet creatief te zijn of ervaring te hebben met mozaïeken. Als je dat leuk vindt, kun je vooraf al nadenken over een ontwerp dat je graag wilt maken.

Inhoud workshop

Tijdens de workshop mozaïek ga je een schaal mozaïeken.
Ter inspiratie heb ik hiervoor een aantal voorbeelden, maar zelf een (eenvoudig) ontwerp meenemen kan natuurlijk ook.

Nadat je eventueel een ontwerp hebt overgetekend op de schaal, plak je de stukjes mozaïek direct op de schaal. Hiervoor staan een aantal bakjes met “klant & klare” mozaïek stukjes voor je klaar, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan met de verschillende technieken van tegels snijden, knippen en kapot slaan.

Na afloop van de workshop zal ik de gemozaïekte schalen voor je voegen. Dit kan helaas niet tijdens de workshop, de lijm moet namelijk eerst goed drogen. Zodra ik de schalen klaar heb, ontvang je een berichtje en kun je ze ophalen.

Deelnemen?

Boek ‘m dan privé. Dat kan al vanaf 2 personen.  Duur workshop 3,5 uur.

Deelname kost:
Bij 2 personen: € 75 p.p
Bij 3 personen: € 60 p.p.
Vanaf 4 personen: € 50 p.p.

*) Dit is inclusief koffie, thee met iets lekkers, de schaal die je gaat mozaïeken, gebruik van mozaïek tegels, voegsel, lijm en gebruik van mozaïekkniptangen ed.

Wil je deze workshop boeken?

Neem dan contact met mij op