Skip to content

Workshop Astrologie

Workshop Maak kennis met Astrologie

Deze workshop is een leuke combinatie van aandacht voor de ontstaansgeschiedenis van de astrologie en de context waarin je deze kunt plaatsen én zelf aan de slag gaan met een basisduiding van je eigen horoscooptekening.

Wat leer je in deze workshop?

  1. Je leert wat astrologie is en wat je er mee kunt.
  2. Je krijgt inzicht in wat je uit een geboortehoroscoop kunt halen
  3. Aan de hand van de basisbeginselen leer je hoe je een horoscooptekening kunt lezen (zoals bijvoorbeeld rol van ascendant, planeten, tekens en huizen)
  4. Je ontdek je aan de hand van de typologieën van Jung (denken, voelen, gewaarwording en intuïtie) niet alleen meer over jouw eigen voorkeurstype maar ook over die van de andere deelnemers.

Voorbereiding

Van te voren ontvang ik graag je geboortegegevens zodat ik daarmee je geboortehoroscoop kan berekenen, tekenen en een basisduiding voor je kan maken.

Inhoud workshop

We starten de workshop met een stukje achtergrond, context en dat wat aan begrippenkader nodig hebt om met je eigen horoscoop aan de slag te gaan.

Na de koffie en thee, gaan we aan de slag! Aan de hand van praktische voorbeelden, ga je met elkaar een begin maken met het duiden van je horoscoop. 

Na afloop van de workshop krijg je naast wat achtergrondinformatie, de tekening van je eigen horoscoop mee naar huis inclusief een korte persoonlijke beschrijving (Zon, ascendant, Maan, Mercurius)

Handig om te weten

Duur workshop 3 uur

Voor het berekenen van je geboortehoroscoop ontvang ik van te voren graag je:
– Geboortedatum
– Tijdstip van geboorte
– Plaats van geboorte

Deelnemen?

Boek ‘m dan privé. Dat kan al vanaf 2 personen. 

Deelname kost:
Bij 2 personen: € 85 p.p
Bij 3 personen: € 65 p.p.
Vanaf 4 personen: € 55 p.p.

Inclusief koffie, thee met iets lekkers en een uitdraai horoscoop met een persoonlijke beschrijving.

Wil je deze workshop boeken?

Neem dan contact met mij op
Tip

Deze workshop ook leuk is om met een groep bekenden, zoals vrienden en/of familie te volgen? Je krijgt in deze workshop namelijk niet alleen inzicht in je eigen voorkeur van handelen, maar ook van die van je vrienden of familieleden.