Skip to content

Over Creatief in Coachen

Britta Boelrijk – Missie & Visie

Creatief in Coachen | Britta Boelrijk

Over Britta Boelrijk

Mijn naam is Britta Boelrijk- van Scheppingen (1972). 
Mijn coachpraktijk is gevestigd in Nes aan de Amstel (Amstelveen), vlak onder Amsterdam, in een landelijke omgeving direct gelegen aan het water.

Als levenscoach met specifieke ervaring met burn-out begeleid en inspireer ik je graag bij jouw persoonlijke ontwikkeling op het gebied van werk of leven.

Ik geniet ervan om echt contact te hebben met jou en dat betekent voor mij vooral in alle open- en kwetsbaarheid. Ik ben sensitief, kan goed luisteren, leg makkelijk verbanden, kom snel tot de kern en breng graag het beste in jou naar boven.

Naast coach ben ik ook Healing Artist. Wat wil zeggen dat ik kunst creëer vanuit intuïtie en in afstemming met mijn onbewuste.  Dat doe ik niet alleen voor mezelf, maar ik creëer ook graag kunst specifiek afgestemd op jou. 

Impressie eigen werk  &  Art for Sale

Daarnaast laat ik je ook zelf met plezier kennismaken met Healing Art. Hierbij laat je op creatieve manier verbinding maken met de thema’s die nu je aandacht vragen. De delen in jou die om heling vragen.

Genoten Relevante Opleidingen

  • Post HBO opleiding tot professioneel coach
  • NLP Practitioner & NLP Master Practitioner
  • 4-jarige beroepsopleiding tot Astroloog
  • 3 -jarige opleiding Jungiaanse Psychologie
  • 2 jarige Opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coachen
  • Jaartraining Sjamanistische Healer I en II incl. verdiepingsdagen
  • Munay Ki

Creatief Coachen staat voor doen, ervaren en voelen!

Onder het motto “creativity is allowing yourself to see things differently” nodig ik je, ongeacht je coachvraag, op een lichte, creatieve en intuïtieve wijze uit contact te maken met je onbewuste, jouw innerlijke kracht en wijsheid.

Creatief Coachen?

In het coachen speelt creativiteit voor mij een belangrijke rol.
Creativiteit als het gaat om op andere manieren naar jezelf durven kijken, openstaan voor andere invalshoeken, nieuwe mogelijkheden creëren of het ontdekken van nieuwe onontgonnen terreinen.

Daarnaast betekent creativiteit vooral gebruik maken van gerichte oefeningen waarbij je lekker aan de slag gaat met verf, klei of woorden.  

Vanuit mijn kennis met het Sjamanisme en de Jungiaanse Psychologie ervaar ik iedere keer weer hoe belangrijk het is om tijdens het coachen gebruik te maken van visualiseren, schilderen, tekenen, schrijven en ook energetisch en lichaamsgericht te werken. Prachtige methodieken, gericht op het aanspreken van je onbewuste, die vaak op een dieper niveau doorwerken en mede bijdragen dat thema’s die een rol spelen bij het vervullen van de coachvraag in een ander perspectief komen te staan.

Creatief in Coachen | Britta Boelrijk

Missie & Visie

“BEWUST WORDEN WAT JE ONBEWUST AL WEET”

Dat staat centraal in de coachtrajecten, workshops en trainingen die je bij Creatief in Coachen kunt volgen.

Ik help je graag verbinding te leggen met jouw unieke levensmissie, met wie je in essentie bent. Ieder mens beschikt over een unieke levensmissie of zielsbestemming waarmee hij/zij betekenis geeft aan het leven.

Door de alledaagse beslommeringen & gebeurtenissen, kun je je levensmissie nog wel eens uit het oog verliezen.  Juist op die momenten is het belangrijk om je weer bewust zijn van wie je in essentie bent. Zodat vanuit deze basis weer uitzicht op de richting én het doel van je leven kan ontstaan.

Ik reik je de handvatten aan om vaker uit je denkhoofd te stappen. Door vooral te doen, te voelen en te ervaren én vanuit de overtuiging dat ieder mens alles in zich heeft, help ik je verbinding te herstellen met jouw uniek innerlijke kracht en wijsheid. Vanuit die verbinding, ontstaan de bijzondere ervaringen, mooie inzichten en nieuwe mogelijkheden.