Astrologisch Consult

Wil je via een astrologisch consult meer inzicht krijgen in je innerlijke behoeften en drijfveren?

Ben je nieuwsgierig om jezelf via de astrologie op een andere manier te (her)ontdekken?

Vraag dan een astrologische consult aan waarin we je geboortehoroscoop bespreken.

Astrologisch consult geboortehoroscoop

Het is iedere keer bijzonder om te merken hoe verrast mensen tijdens een astrologisch consult zijn als ik hen aan de hand van hun geboortehoroscoop inzicht geef in hun kwaliteiten, drijfveren en vaardigheden. Hoe de astrologie hen inzicht geeft in hun natuurlijke aanleg en daarmee als het ware een blauwdruk vormt van hun leven.

Wat is astrologie?

De astrologie heeft als uitgangspunt dat de stand van de planeten invloed heeft op ons menselijke functioneren.  Het is een van de oudste wetenschappen. Zo ver we terug kunnen gaan werd het vak al beoefend en bestudeerd ten tijde van het oude Babylon (het huidige Irak), zo’n 4.000 jaar geleden.

Wat is een geboortehoroscoop?

Je geboortehoroscoop is een momentopname van de planeten aan de hemel op het moment van je geboorte. Iedere planeet geeft een bepaalde psychologische dynamiek aan jou mee die je hele leven voelbaar is.

Je geboortehoroscoop geeft een bijzonder en uniek totaalbeeld van jouw aanleg, in wie je bent en in potentie kunt worden. Het is een bijzonder instrument om jezelf en je drijfveren beter te leren kennen, waardoor het een hulpmiddel tot zelfontplooiing wordt.

Dat wil overigens niet zeggen dat “alles al vast ligt”. Integendeel,  jij bent degene die het leven leeft, mogelijkheden en onmogelijkheden afweegt en keuzes maakt.

Wat maakt een Astrologisch Consult waardevol?

  1. Je krijgt meer inzicht in jezelf, je drijfveren, kwaliteiten en vaardigheden.
  2. Je krijgt persoonlijke handvatten aangereikt waardoor je bewuster kunt omgaan met de uitdagingen die op je pad komen.
  3. Je kunt je geboortehoroscoop gebruiken als kompas om doel en richting te bepalen. Het kan daarmee een goede raadgever zijn in moeilijke omstandigheden
Voorbeeld geboortehoroscoop - Astrologie - Astrologisch Consult

Wist je dat?

Dat een astrologisch consult ook prima online kan?

Dat je je geboortehoroscoop ook tijdens je coachtraject kunt inzetten. Juist omdat het zo’n mooi instrument is om jezelf en je drijfveren beter te leren kennen, kan het enorm waardevol zijn om de inzichten hieruit te benutten om je coach wens te realiseren.

Meer weten over hoe je je geboortehorsocoop kunt inzetten in een coachtraject?

Mogelijkheden Astrologisch Consult

Eénmalig Astrologisch Consult

Interesse om vanuit de astrologie inzicht te krijgen in jouw talenten, kwaliteiten en drijfveren? Op basis van je geboortedatum, geboortetijdstip en geboorteplaats bereken ik je horoscoop en bespreken we deze in een uitgebreide sessie van circa 2 uur.

Als je wilt kun je het consult met je smartphone opnemen, zodat je deze thuis nog eens rustig kunt naluisteren.

Introductie Consult

Ben je nieuwsgierig wat het bespreken van je geboortehoroscoop je kan opleveren? Dan is een Introductie Consult vast iets voor jou!
In een sessie van circa 45 minuten geef ik je meer uitleg en ontvang je een basisduiding van je geboortehoroscoop.

Kies je na afloop voor een éénmalig of uitgebreid astrologisch consult, dan ontvang je hierop de introductiekorting.

Uitgebreid Astrologisch Consult

Spelen er meer thema’s waar je graag via een astrologisch consult antwoord op wilt krijgen en/of heb je behoefte aan een diepgaander inzicht in terugkerende patronen, kies dan voor een uitgebreid consult.


In 3 sessies van 60 minuten gaan we dieper in op jouw geboortehoroscoop en bestaat de mogelijkheid om langer stil te staan bij levensthema’s die voor jou nu relevant zijn.
Wil je weten wat de kosten zijn van de verschillende mogelijkheden van een astrologisch consult? Check hier de tarieven 

Nieuwsgierig wat een astrologisch consult voor jou kan betekenen?

Neem contact op om samen de mogelijkheden te bespreken

Relevante blogs